Thursday, October 13, 2011

Hati yang sangat tenang

Syukur alhamdulillah

sejak sejak nie hati akuh dah rasa tenang. Akuh dah tak perlu fikir hal hal yang tak penting yang ada kat depan akuh. semua tue dah tak  bermakna lagi . apa yang aku mohon sekarang adalah peroleh kejayaan hidup lepas nie.

Result SPM yang sangat penting pada akuh skrg, akuh tak risau sangat pasal nak jawab SPM tapi akuh sgt risau dengan keputusan SPM nanti. so akuh sangat berharap kehidupan akuh akan lebih baik dari sekarang.

Akuh juga harap dapat jumpa orang yang betul2 boleh jadi kawan akuh. bukan kawan yang ada masa tengah senang. buat masa sekarang takde sapa.. Tapi akuh tetap happy dengan orang yang ada kat sekeliling akuh nie.

Hati akuh tenang sebab tak perlu fikir pasal mereka mereka mereka yang dah tak bermakna dalam hidup akuh. Planing akuh lepas sekolah , akuh nak lupakan mereka yang ada . akuh anggap mereka sebagai suatu mimpi yang indah dalam 17 tahun akuh sekolah. Pengalaman sekolah actually memang seronok.

Cuma ada beberapa orang yang akuh sangat berharap dapat kawan dengan die sebabnya satu die memang baik+pandai. akuh suka tue.

Hati lagi tenang sebab adanya keluarga yang ada dengan akuh . betol cakap ayah kalau ikut kawan tak kemana . yee memang tak kemana kecuali kawan2 yang otak macam genius tue. comfirm kau orang kemana wehh hahaha .

Buat kawan2 akuh yang ada sekarang. Apa kata kalau kita gembirakan harihari terakhir kita kat sekolah . mana tau lepas nie tak jumpa lagi . kan ??

Walaupun akuh dah tak dengan kau org suatu hari nanti, akuh janji akan tetap ingat kau org. Akuh ingat kau pon pernah jadi kawan akuh and macam tue jugak akuh.

Doa akuh semoga semua antara kita akan hidup dengan baik.

Saraghaeyo, you are my everything












my beloved friend : FATIN  AFIFA , Happy Birthday dear <3

No comments:

Post a Comment