Saturday, August 13, 2011

photoshoot 5A (new)

assalamualaikum semua.

sihat ke kau org semua. hah jangan tak tau hari nie adalah hari yang ke 14 kita sebagai umat islam berpuasa so selamat jalani ibadah puasa ok.

hari akuh nak post entry baru kat blog kesayangan akuh nie and akuh sure kau org pon tahu pasal ape kan? hah semalam baru je publish kat blog akuh pasal new photo budak kelas 5A dan memang sudah menjadi pon gambar tue. seriously memang sangat happy akuh dengan semua gambar2 yang ade. sungguh cantik ! percayalahh ..

kite org budakbudak kelas memang bersemangat gile nak amek gambar. yela pukul 10 pagi semua budak kelas akuh dah terpacak kat depan skola and pakcik2 teksi kat depan skola macam pelik je tengok kite org pakai baju skola hari sabtu, pukul 10 pagi  pulak tue hahahha memang kelakar. actually akuh pon malu nak pergi amek gambar pakai baju skola tapi dah sebab nak terbaik utk majalah skola ikutkan jelaa.

bukan tue je kite org yang gurl pon semangat gile nak amek gambar sampai tiup belon sampai. gile tak gile laa kan. actually nak nampakkan kelainan kat kelas kite org je sebab tue terhasilnya idea beli belon tue. sapa punya idea ? hehehhh akuh laa bijak kan ? ececehh

ok akuh mula dari bawah ok.

mereka berdua ditugaskan untuk mengikat belon2 nie sume.
akuh dah tiup cukup baik laa :D


after that mula laa kite org snap snap. ;D


before tue kite org yang gurl test power dulu, ehh. tengok ler.












hah itu baru sikit. ade banyak lagi yang akuh nak tunjuk kat kau org.

kau org nak tengok takk ? haihh mesti laa nak kan ok i show u :)

student 5A. i love them <3

kesian budak laki penat hah tue yg baring mcm tue.
 its okay laa yg penting die tak mintak MCD sudahh :P




amacam kacak tak budak laki kelas akuh ?
kau org pikir laa sendiri yee.

sumpah happy gile !










der kite orh semangat 1 Malaysia tau :P










semua picture tadi tue ditangkap candit so kalo ade tak kena kau org kena faham laa yek. tapi kan weii itu baru gambar candit belum lagi gambar yang diedit. kat sini ada dua gambar yang baru diedit so akuh nak mintak tolong kau org tengok kan dua gambar nie and bagi cadangan okay. cuma pilih photo yang kau org rasa sesuai untuk letak kat majalah sekolah. help me okay :P

taaadaaa :


and 

i love youu <3


kau orang rasa mana yang lebih elok n sedap mata memandang ??
tolongg pilihh kan okay. pilihan anda amatlah dihargaii
hehehehhe


Fuhh penat jugak menaip. akuh rasa dari lepas sahur tadi terus je on laptop and teruskan upload semua gambar nie. 

tapi kan sedih jugak sebab gambar yang kite org amek nie adalah yang terakhir untuk akuh n kawan2 akuh. sedih, sangat sedih lepas nie dah tkde dh nak amek gambar mcm nie lagi. semuanya tahun terakhir untuk kite org. 

akuh harap lepas nie walaupun dah habis skola kite org tetap kawan forever n ever. for sure jugak yang akuh mesti rinduu gile dengan dorang nanti. kau org adalah orang yang terhebatt n terbaik yang pernah akuh jumpa .  ahhhhh feeling lebihh akuh nie.

so for all friends, i love you guys and hope our relationship will be permanet.

Saranghae <3 


06.00 until 09.43am






2 comments:

  1. Yang first one tu cantik :) Suits for majalah sekolah. HIHI

    ReplyDelete