Saturday, May 21, 2011

sweet sweet je

hahahha ape lahh sweet2 sangat kan. okay yang sweet nye sebab nak tengok wayang petang nie cerita nur kasih the movie. (okay saya excited lebih) kalo nak ikut plan nak pegy dgn membe2 tapi bile dengar yang dorang nie lambat sangat and tiket wayang cite nkth susah nak dapat so ade baik pegy je dengan akak akuh. eh ehh kakak akuh belanja laa . sweet nyee die (wekk geli matt). akuh sure die baca blog akuh nanti. heheheheh

so kalo nak ikut cite cite dari membe2 akuh yang dah pegy tengok , dorang sume kata memang best cite tue. sedihh lebihhh. akuh actually tkde nak tengok sangat cite tue tapi bila drama kat tv3 dulu akuh tengok dari awal hingga episod final so kena jugak tengok sambungan die kan. lagii pon sebagai rakyat malaysia kita harus menyokong industri perfileman negara kita kan ? (cehh semangat lebih). tapi satu malaysia satu filem . okay tue reka sendiri..

ehh ehh hanim kau update blog ke sebab nak tengok nkth jugak ? ececehh akuh sorang je gila update blog kan. tue la kelebihan akuh memang suka mengupdate sebab nak bagi kawan2 akuh baca apa perkembangan terkini akuh. (wehh perasan kot). ada orang baca ke ? eh tentu laa ada . sape jee kan yang baca blog akuh nie kalo bukan membe2 akuh tue .

okayokay akuh penat menaip so skrg nak kemas rumah dulu. wehh rajin laa akuh bukan macam ieda . hahaha ieda tibe2 kau masok dalam cite akuh. sorry tapi akuh memang suka gaduh dengan kau, seronok kot.

okay byee semua.

2 comments:

  1. eleh eleh , gadoh gadoh ngn aku pon . aku tau kau sayang aku . wakakaka :P

    ReplyDelete
  2. hahahha sayangg la jugak ieda ;P

    ReplyDelete