Saturday, May 21, 2011

macam mana orang bercinta yee ?

lovah lovah 

okayokay skrg kawan2 akuh memang suka tulis pasal lovah lovah kat blog nie. nak ikut macam dorang laa ..
kejab kejab nak ikut macam ieda pulak :-

' awak kite kite suka awak, kalo kalo pakwe kita baca ' ( lupa dialog )
tapii takde laa ikot bulat2 okay .
ieda jangan marah marah okay nanti kau cepat tue nextt Mr F tak suka kau pulak hehehehehe

okay sebab skrg memang org ramai tengah bercinta macam kawan2 akuh skrg ( jeles jeless ) so akuh hanya buat bodoh sebab akuh memang tak bercinta okay sebab anak dara nie tak laku. tapii apa best nye cinta cinta nie ?

nak tanya kawan malu tapi kalo ikot persepsi macam biasa je kot. kalo best pon sebab nanti boleh calling2 msge2 heheh kan best kan. skrg nie nak kata ada kawan lelaki pon susah tapi kalo kawan yg selalu pukul kepala akuh memang ramai. masa tue kawan akuh cakap akuh nie macam laki sikit sebab tue takde pakwe . ( jahatnya mulott kau org ).

rasa2 last lovah lovah nie masa form 3 ( sangat cepat kan ) tapi tapii tak pernah lebih sebulan. okay tue dipanggil kekuatan hahah .. kekuatan apa hah ? so akuh pon tak tau sangat. okayokay kenapa  tak pernah kekal sebab akuh bukan setia ? ohhh nonono jangan ehh cakap macam tue . saya setia . lepas je tue terus tak lovah2 lagi and until now laa kan.

 seorang yang setia :)D

hah nampak pic kat atas tue . memang saya sangat setia. nak tau sape je nama yg pernah menjadi sebahagian hidup saya. ecececehh tak payah tau lahh kan. tapii kan semua yg akuh kawan semua nyee mula dari huruf 'Z' . hehehe gedik je statement kan tapii saje je nak bagi tau kau org baca ( ehh ada org baca ke ) hehehehhh.

tapi memang sangat jeless sikit sebab semua kawan2 ada pakwe tapi saya takde. okay tapii tak bape nak penting kan pakwe2 nie . buat buat ade okay laa kott. ohhohohohoo ( ketawa tiba2 ).

apa lagii ehh nak cakap pasal love love nie tak tau laa nak cite pasal apa lagii . okay dah takde idea lagi nak cakap so nanti nanti update blog lagii ehh . 

: : tak sabar nak habis spm nanti boleh lerr update blog bagaii nak gilaa kott : :

4 comments:

  1. tak payah tunggu spm kau dah update blog bagai nak gila dah oiii

    ReplyDelete
  2. hahahha , mane ade laa . sehari sekali je okay laa tue. akuh ingat ieda tadi coment :)

    ReplyDelete
  3. hahaha entah laa. selalu die yang suka sangat sibok pasal hal nie .

    ReplyDelete