Thursday, April 21, 2011

See You !

Okay saya mahu bersiap siap , tak sabar rasanya nak berjumpa dengan orang tersayangg * weeet
CHENA akuh datang yee kejab lagi . Banyak benda nak share dengan membe akuh sorang nie . Rindu kot kat die, last jumpa pon bulan lepas hampir sebulan jugak tak jumpa dia. So chena hari kita sama sama bersenyum bergelak bergembira okay. ILoveYou <3 


sayang kau shafiqah farhana :)
see you later okay .
kawan baikk saya , saya sangat sayang diaa :P

4 comments:

  1. mane ek dia sekarang ? macam dah lame tak nampak ahah .

    ReplyDelete
  2. mira dia kat teknik setapak sekarang, tue yang jarang nampak . tapi tadi dia ade datang sekolah menyaksikan kauorg kawad berirama.. HAHA :)

    ReplyDelete
  3. HAHA , tak boleh bla melihat rakan2 ku menari . Wahhh :)

    ReplyDelete